Kapcsolat

Ügyintézésre e-mailben, telefonon, személyesen, postai úton vagy az épület elé kihelyezett urna igénybevételével van lehetőség. Leveleit, üzeneteit zárt borítékban elhelyezheti telephelyünk, a Száraznád utca 4-6. szám ügyfélszolgálati bejáratánál felállított postaládákban. Ezen keresztül eljuttathatja hozzánk közműigazolásait, kitöltött szerződéses adatlapjait, kérelmeit, valamint a XV. kerületi Önkormányzat Lakásosztályának címzett leveleit is. A postaládák ürítéséről a nap végén gondoskodunk.

E-mail

Ha teheti, vegye igénybe a rendelkezésre álló elektronikus elérhetőségeket. Kérjük, az e-mailben adja meg nevét, címét és a telefonszámát.

Általános e-mail cím

info@palotah.hu

Műszaki Osztály

muszak@palotah.hu

műszaki, technikai jellegű ügyek, átalakítási engedélykérelmek

Lakáskezelési Osztály

iki@palotah.hu

önkormányzati bérlakások nem műszaki jellegű ügyei, közüzemi számlák bemutatásával vagy bérleti szerződéssel kapcsolatos kérdések

Helyiséggazdálkodási Osztály

helyiseg@palotah.hu

üzleti célú ingatlanok és fizetős parkolók nem műszaki jellegű ügyei, közüzemi számlák bemutatásával vagy bérleti szerződéssel kapcsolatos kérdések

Közterületekkel kapcsolatos kérdések

kozterulet@palotah.hu

közterületen található rendellenségek bejelentése (járdahiba, úthiba, sérült utcabútorok, játszótéri eszköz hibák, kutyafuttatón észlelt hibák, zöldfelületen észlelt rendellenességek, fagallyazás, hulladék közterületen)

Telefon

+36 1 414 7100

Telefonos ügyintézés esetén kérjük, adja meg ügyintézőnknek nevét és telefonszámát, illetve az érintett közterület vagy bérlemény címét a könnyebb beazonosítás és a további kapcsolattartás érdekében. Amennyiben közterülettel kapcsolatos ügyben telefonál, kérjük ebben az esetben is adja meg nevét és telefonszámát, hogy szükség esetén felvehessük Önnel a kapcsolatot.

Ebédidő: 12.00 - 12.30

Kérjük, hogy ezalatt mellőzze a telefonos megkeresést. Köszönjük türelmét és megértését!

Cím

1156 Budapest, Száraznád utca 4-6.

Levelét postai úton is eljuttathatja hozzánk, vagy zárt borítékban elhelyezheti az ügyfélszolgálatunk bejáratánál felállított postaládában.

Ilyen módon eljuttathatja hozzánk közműigazolásait, kitöltött szerződéses adatlapját, kérelmét, valamint a XV. kerületi Önkormányzat Lakásosztályának címzett levelét is.

A postaládák ürítéséről a nap végén gondoskodunk.

Ügyfélfogadási idő

Budapest, XV. ker., Száraznád utca 4-6.

hétfő

13.30 - 18.00

szerda

8.00 - 16.00

péntek

8.00 - 11.30

Ebédidő: 12.00 - 12.30

Ezalatt az ügyfélfogadás szünetel. Köszönjük türelmét és megértését!

Pénztári nyitvatartás

Budapest, XV. ker., Száraznád utca 4-6.

hétfő

13.30 - 17.30

szerda

8.00 - 15.30

péntek

8.00 - 11.30

Ebédidő: 12.00 - 12.30

Ezalatt a pénztári befizetés szünetel. Köszönjük türelmét és megértését!

Be- és kifizetéssel kapcsolatos ügyeit telephelyünkön, a Száraznád utca 4-6. szám alatt, a pénztári órákban tudja intézni. A pénztárban készpénzes és bankkártyás fizetés is lehetséges. Utalványt nem áll módunkban elfogadni.

Átutalás

Átutalásos fizetés esetén kérjük, az OTP Bank Nyrt-nél vezetett 11715007-20409346 számlaszámot használja. Kérjük, szíveskedjen betartani a fizetési határidőt, mely minden hónap 25. napja. A közlemény rovatban kérjük tüntesse fel, hogy kinek a számláját egyenlíti ki, amennyiben nem a saját nevében utal.

Csekkes befizetés

Csekkes befizetés esetén kérjük, vegye figyelembe a postai átfutási időt, mely akár 5 nap is lehet.

Kérdése van? Bejelentést tenne?

Írjon nekünk!

  *Bejelentés típusának kiválasztása:

  bérelt ingatlan műszaki: Műszaki, technikai jellegű ügyek (pl. csőtörés, beázás, meghibásodott tárgyak/elemek), illetve átalakítási engedélykérelmek.

  bérelt lakás nem műszaki: Ha Ön önkormányzati lakóingatlant bérel, és a bejelentés tárgya nem technikai probléma (pl. közüzemi számlák bemutatásával vagy bérleti szerződéssel kapcsolatos kérdések, együttélésből adódó gondok).

  üzleti ingatlan nem műszaki: Ha Ön üzleti célú önkormányzati helyiséget bérel, és a bejelentés tárgya nem technikai probléma (pl. közüzemi számlák bemutatásával vagy bérleti szerződéssel kapcsolatos kérdések).

  közterület: Pl. illegális hulladéklerakás, zöldterülettel kapcsolatos kérdések, leszakadt ág, kiszáradt fa, út vagy járda hiba stb. esetén.

  egyéb: Ha úgy gondolja, bejelentése nem sorolható be az itt megjelenített kategóriákba.