Üzleti ingatlanok GY.I.K.

Kihez forduljak, ha önkormányzati helyiséget szeretnék bérelni?

Az aktuális helyiségpályázatokat, valamint aktuális pályázaton éppen nem szereplő helyiségeket megtalálja az alábbi linken:
https://palotah.hu/category/kiado-uzleti-ingatlanok/

Mik a pályázati feltételek?

A pályázati dokumentum szövegét, a pályázat benyújtásának és elbírálásának határidejét megismerheti a pályázatra kiírt helyiségnél a „Tovább” gombra kattintva, ahonnan a pályázati lapot is le tudja tölteni:
https://palotah.hu/category/kiado-uzleti-ingatlanok/

Hogyan bérelhetek üzleti ingatlant (nem lakás céljára szolgáló helyiséget)?

1.)Pályázati úton
A PALOTA-HOLDING Zrt. honlapján (https://palotah.hu/category/kiado-uzleti-ingatlanok/) meghirdetett pályázaton kiválasztom a számomra leginkább megfelelő ingatlant, majd kitöltöm a pályázati adatlapot és a pályázati biztosíték befizetését igazoló nyomtatvánnyal együtt beküldöm a PALOTA-HOLDING Zrt. címére.
Ha elnyertem a helyiség bérleti jogát a szükséges dokumentumok benyújtása után megkötjük a bérleti szerződést, amelyet közjegyzői okiratba kell foglalni és amelynek költsége a bérlőt terheli.
A helyiség birtokbavétele után a nevemre vagy az általam képviselt cég nevére átiratom a helyiségben lévő közműveket. Pályázati úton a bérleti jogviszony időtartama 1-5 év lehet, amelyet kérelemre meghosszabbítunk.
2.)Pályázaton kívül
A PALOTA-HOLDING Zrt. honlapjáról kiválasztom a számomra megfelelő üzleti ingatlant és benyújtom bérbevételi igényemet. A szükséges dokumentumok beérkezése után megkötjük a bérleti szerződést, amelynek időtartama maximum 6 hónap, hosszabbításra nincs lehetőség.

Milyen dokumentumok szükségesek a bérleti szerződés megkötéséhez?

1.) Cég esetében
-Adószám,
-Cégkivonat,
-Aláírási címpéldány,
-Ügyvezető és kézfizető kezes személyi igazolvány, lakcímkártya, adókártya másolata.
-NAV-tól és a székhely szerinti önkormányzattól tartozásmentességről szóló igazolás.

2.) Magánszemély esetében
– Személyi igazolvány, lakcímkártya, adókártya másolata,
-NAV-tól és lakcím szerinti önkormányzattól tartozásmentességről szóló igazolás.

Scroll Up