Ingatlanértékesítés

A XV. kerületi ingatlanvagyon értékesítésben az önkormányzat mint tulajdonos partnere a Palota Holding.

A Palota-Holding Zrt. rendszeresen megjeleníti honlapján a tulajdonos Önkormányzat jóváhagyása alapján az értékesítésre szánt üres ingatlanokat.

Oldalunkon megtalálja az aktuális pályázati kiírásokat, valamint a legfontosabb kapcsolódó jogszabályokat.

ÁRVERÉSI HIRDETMÉNY

A Budapest Főváros XV. Kerület Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Önkormányzat (1153 Bp. Bocskai u. 1-3.), mint tulajdonos megbízásából a Palota- Holding Ingatlan- és Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (Palota-Holding Zrt.) megbízása alapján eljárva,

a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.

elektronikus árverés keretében a Kiíró által működtetett Elektronikus Aukciós Rendszer (továbbiakban: EAR) útján értékesíteni kívánja a Megbízó tulajdonában álló alábbi ingatlant:

CímHrsz.Terület (m2)MegnevezésTul. hányad
1152 Budapest, Kazinczy utca 329012568 m2„kivett lakóház, udvar”

kétlakásos épületrész

1/2
1153 Budapest, Bethlen Gábor utca 145.804091207 m2„kivett egyéb épület, udvar”

építési telek

1/1

A hirdetmény megjelenésének ideje:2021.01.22.

A Kiíró az árverésre kerülő Ingatlan rendelkezésre álló további adatait – ideértve az Ingatlanról készített képfelvételeket – az EAR felületén, a világhálón folyamatosan elérhető https://e-arveres.mnv.hu/ hivatkozási helyen teszi közzé. Az árverésre kerülő Ingatlanra kizárólag elektronikus úton lehetséges árverezni.

Az önkormányzati tulajdonú lakások bérlő által kezdeményezett megvásárlásával kapcsolatos feladatokat Budapest Főváros XV. Kerület Polgármesteri Hivatalának Népjóléti és Intézményfelügyeleti Főosztály Lakásosztálya látja el, amelyet itt érhet el.

 

 

 

Ingatlan értékbecslés

Építési és nyaraló telkek, lakások, családi házak és nyaralók értékbecslési szakvéleményének elkészítését vállaljuk magánszemélyek részére, melyet ingatlanvagyon-értékelő képesítéssel rendelkező kollégánk készít.

Vállalási területeink: Budapest és Pest Megye egész területe! A mellékelt díjtáblázat tájékoztató jellegű, kérjük vegye fel kollégánkkal a kapcsolatot.

Az értékbecslés összehasonlító módszerrel történik.

A díjak tájékoztató jellegűek és NETTÓ összegben kerültek feltüntetésre, az ÁFA mértéke + 27 %!

Egyeztetés után a díjazás változtatásának jogát fenntartjuk!

Kapcsolat

Szolgáltatásunkkal kapcsolatos érdeklődését az alábbi elérhetőségeken várjuk:

Cím: 1156 Budapest, Száraznád utca 4-6

Tel: +36-30-457-3775

e-mail: ertekbecsles@palotah.hu

Vonatkozó főbb jogszabályok

A lakások és helyiségek bérletére, valamint az elidegenítésükre vonatkozó egyes szabályokról szóló 1993. évi LXXVIII. törvény

(http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=19424.234472)

2011. évi CXCVI. törvény a nemzeti vagyonról 

http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=142898.322952

Budapest Főváros XV. kerület Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Önkormányzat Képviselő-testületének 33/2013. (IX.30.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól 

http://njt.hu/njtonkorm.php?njtcp=eh7eg0ed3dr2eo7dt8ee7em0cj1bx4bw9bz6cd5cb8cd9e

Budapest Főváros XV. kerület Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Önkormányzat Képviselő-testületének 17/2004. (IV.1.) önkormányzati rendelete a XV. kerület Önkormányzatának tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek elidegenítésének szabályairól

http://njt.hu/njtonkorm.php?njtcp=eh5eg8ed1dr0eo1dt4ee9em8cj7ce8bx7bz4ca5cb0i

 

Scroll Up

Új weboldal készül!

A Palota-Holding Zrt. és a Répszolg Nonprofit Kft. egyesítése tette szükségessé az új weboldal kialakítását, ahol az eddigi összes hasznos információ elérhető lesz majd.

Munkatársaink már intenzíven dolgoznak az eddigi honlapok tartalmainak átdolgozásán, a struktúra kialakításán a Nektonik webdesign tervezőivel. Az új weboldal elérhetősége nem változik, de kinézetben és funkcionalitásában frissül a könnyebb kezelhetőség érdekében.