Bérlakáspályázat

Budapest Főváros XV. kerület Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Önkormányzat Képviselő-testületének a lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérbeadásának feltételeiről szóló 26/2003. (VI.30.) önkormányzati rendelet értelmében:

  • szociális alapon (rászorultság szerint),
  • költségelven, illetve
  • piaci viszonyok alapján

 

történik meg a lakáspályázat kiírása.

 

Az aktuális lakáspályázati lehetőségekről Budapest, Főváros XV. Kerület Rákospalota, Pestújhely, Újpalota honlapján, az alábbi linkre kattintva találja meg a szükséges információkat.

 

link

A pályázati úton történő bérbeadásra megjelölt lakások címei, műszaki paraméterei, a pályázatra nyitva álló idő, a pályázati feltételek, stb. az aktuális lakáspályázatnál kerülnek ismertetésre.

 

Vonatkozó főbb jogszabályok:

 

Budapest Főváros XV. kerület Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Önkormányzat Képviselő-testületének 26/2003. (VI.30.) önkormányzati rendelete a lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérbeadásának feltételeiről

(https://njt.hu/njtonkorm.php?njtcp=eh4eg5ed4dr9eo4dt9ee2em1cj8ca5cb2cd3cc8ce1bw4l)

 

Budapest Főváros XV. kerület Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Önkormányzat Képviselő-testületének 42/2003. (XI.28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat tulajdonában álló bérlakások lakbér megállapításának elveiről és mértékéről

(https://njt.hu/njtonkorm.php?njtcp=eh7eg8ed5dr4eo1dt2ee5em0cj3by8bx5cf2bx7ca2e)

Scroll Up

Új weboldal készül!

A Palota-Holding Zrt. és a Répszolg Nonprofit Kft. egyesítése tette szükségessé az új weboldal kialakítását, ahol az eddigi összes hasznos információ elérhető lesz majd.

Munkatársaink már intenzíven dolgoznak az eddigi honlapok tartalmainak átdolgozásán, a struktúra kialakításán a Nektonik webdesign tervezőivel. Az új weboldal elérhetősége nem változik, de kinézetben és funkcionalitásában frissül a könnyebb kezelhetőség érdekében.