Karitatív főzés

0 Comments

Társaságunk a RÉPSZOLG Kft.-vel közösen jótékonysági főzőversenyen vett részt. A kerületi rendezvényt az újpalotai Fő téren, a Rászorulókat Támogatók Egyesülete szervezte. Csapatunk 3 főétel készítésével nevezett a versenyre: palócleves, csülök pörkölt és lecsós csirkepörkölt készült.

Az ételek közös közreműködésben, baráti csevegések közepette, családias hangulatban készültek. Kollégáinkon kívül, családtagok és barátok is érkeztek az eseményre. Kicsik és nagyok egyaránt kivették a részüket a feladatokból, voltak, akik a fogásokért, mások a hangulatért, a többiek pedig segítőként és szurkolóként járultak hozzá az alkalomhoz.

A sült szalonnás reggeli után, Bokor István vezérigazgató úr saját készítésű pogácsával kedveskedett munkatársainknak. A jó hangulatú főzés végén, baráti kompániánk -a számos nevező csoport közül- harmadik helyen zárt. Az eredményhirdetés után nem maradt más, mint az elkészült ételek kiosztása. A három bogrács tartalma pillanatok alatt elfogyott, örömünkre több adag ételt sikerült kiosztanunk az eseményre érkező rászorulóknak.

Köszönjük a rendezvény szervezőinek, hogy részesei lehettünk ennek a jótékonysági programnak, sok pozitív élménnyel gazdagodtunk, és számos örömteli arc mosolygott vissza ránk.

De a legfontosabb számunkra mégis az volt, mint ahogy a mondás is tartja: „jobb adni, mint kapni!”

-Mühlbacher Renáta

Categories:
Scroll Up

Új weboldal készül!

A Palota-Holding Zrt. és a Répszolg Nonprofit Kft. egyesítése tette szükségessé az új weboldal kialakítását, ahol az eddigi összes hasznos információ elérhető lesz majd.

Munkatársaink már intenzíven dolgoznak az eddigi honlapok tartalmainak átdolgozásán, a struktúra kialakításán a Nektonik webdesign tervezőivel. Az új weboldal elérhetősége nem változik, de kinézetben és funkcionalitásában frissül a könnyebb kezelhetőség érdekében.