Megújul cégudvarunk!

0 Comments

Társaságunk és a RÉPSZOLG Kft. elkötelezett hozzáállása az ápolt és rendezett kerületrészek fenntartása, ennek megfelelően cég székhelyeink gondozottságára is külön figyelmet fordítunk. A Palota-Holding Zrt. udvar felújítási munkálatai 2020. tavaszától kezdődtek. Mind a kertészeti, mind a műszaki felméréseket követően megállapításra került, hogy az épület és az udvar korszerűsítése szükséges ahhoz, hogy dolgozóink és ügyfeleink egy biztonságos és rendezett, tiszta környezetben végezzék mindennapi munkájukat vagy intézni valójukat.

Az alábbi dokumentumban részletesen olvashat cégudvarunk felújítási munkálatairól: Palota-Holding Zrt. udvar felújítási munkálatok

 

Categories:
Scroll Up

Új weboldal készül!

A Palota-Holding Zrt. és a Répszolg Nonprofit Kft. egyesítése tette szükségessé az új weboldal kialakítását, ahol az eddigi összes hasznos információ elérhető lesz majd.

Munkatársaink már intenzíven dolgoznak az eddigi honlapok tartalmainak átdolgozásán, a struktúra kialakításán a Nektonik webdesign tervezőivel. Az új weboldal elérhetősége nem változik, de kinézetben és funkcionalitásában frissül a könnyebb kezelhetőség érdekében.