Parkoló rongálás az újpalotai Fő téren

0 Comments

A RÉPSZOLG Nonprofit Közhasznú Kft. az újpalotai Fő tér 2019. nyarán végzett rekonstrukciós munkálatait követően, ősszel további fejlesztés céljából murvás parkolót épített a Közösségi Ház és az élelmiszerüzlet közötti kihasználatlan területre. A parkoló a kerületi rendezvényekre és a közösségi ház eseményeire érkező látogatók számára van fenntartva. A tereprendezés során a beton-és egyéb törmelékanyagokkal teli föld helyére új termőtalaj, teherhordó réteg került, valamint kiegyenlítették a talajszintet és parkolásgátló oszlopokat helyeztek el.

A Fő tér rendszeres zöldfelület karbantartásának alkalmával kollégáink sajnálattal tapasztalták, hogy a fent említett fejlesztésben kárt okoztak, mivel több parkolásgátló oszlopot az alappal együtt távolítottak el a helyükről. A rongálások anyagi vonzatán felül a terület látképe is jelentősen romlott, hiszen így egy balesetveszélyes és gondozatlan parkolót láthatnak a lakosok, annak ellenére, hogy a RÉPSZOLG Kft. munkatársai folyamatosan ápolják és fenntartják a parkot és annak környezetét.

A rendkívüli járványhelyzet miatt, az éves programok, a közösségi foglalkozások és az előadások is elmaradnak. A szigorítások enyhítése után a parkoló újfent rendelkezésre állhat ezen események megrendezésére.

A parkoló rendben tartása mindannyiunk érdeke. Vigyázzunk rá közösen!

-Mühlbacher Renáta

Categories:
Scroll Up

Új weboldal készül!

A Palota-Holding Zrt. és a Répszolg Nonprofit Kft. egyesítése tette szükségessé az új weboldal kialakítását, ahol az eddigi összes hasznos információ elérhető lesz majd.

Munkatársaink már intenzíven dolgoznak az eddigi honlapok tartalmainak átdolgozásán, a struktúra kialakításán a Nektonik webdesign tervezőivel. Az új weboldal elérhetősége nem változik, de kinézetben és funkcionalitásában frissül a könnyebb kezelhetőség érdekében.